AKTUELNO

Horoskop

Ove 3 rečenice NIKAKO ne govorite Vodoliji!

Izvor: Krstarica, Foto: Pixabay.com ||

U nastavku saznajte šta ne treba da govorite Vodolijama.

Vodolije su jedinstvene, nepredvidive, originalne, optimiste i druželjubive.

Visoke osobe, bistrog pogleda ka budućnosti, uglavnom se bave inovacijama jer ne mogu da podnesu da zadrže svoje ideje za sebe.

Oni vole sve da znaju, tako da moraju da budu informisani.

Međutim, kako ih ne biste razljutili, u njihovom društvu izbegavajte da izgovarate sledeće rečenice.

Moraš postupiti ovako

Ovaj horoskopski znak može unapred da predvidi sva potencijalna rešenja nekog problema koje drugi ljudi ne vide.

Vodolije jednostavno ne podnose kada im se govori da nešto moraju uraditi na specifičan način, dok oni vide razne kreativne alternative koje bi imale isti efekat.

Uvek možete računati na to da će pronaći svoj unikatan pristup rešavanju nekog problema ili zadatka umesto praćenja tradicionalne strategije.

Naravno, kada ne postoji drugi izbor i moraju se držati pravila, uradiće to, ali biće frustrirani jer su naterani da slede pravila za koje veruju da nisu potrebna.

Previše vremena provodiš sama

Vodolija više od bilo kog drugog znaka zodijaka ceni nezavisnost i samoću. Za njih nepostoje situacije koje ne mogu sami proći, čak i sa najtežim trenucima znaju da se nose.

To naravno ne znači da ne cene društvo i podršku bliskih ljudi. Njima je jednostavno potrebno da imaju vreme za sebe, pa se posle druženja osame i tako pune baterije i odmaraju mozak.

Zadrži svoje mišljenje za sebe

Vodolijama je veoma stalo da se čuje njihov stav. Pomisao da njihove ideje i misli nemaju nikakvu vrednost može da ih naljuti i povredi.

Iako ponekad deluju pomalo rezervisano, pa čak i stidljivo, uvek su spremni da jasno i glasno kažu šta misle čak i kada je reč o neugodnim temama.

Ako se nađu u situaciji u kojoj ih niko ne sluša, brzo će pronaći način da izađu iz nje. Stoga im uvek dozvolite da kažu istinu bez obzira na sve.

Lepota i Moda

Mnoge žene prave ove 3 greške prilikom nanošenja pudera: A time uništavaju ten!

Lifestyle

Zvezde otkrivaju kakvi ste u krevetu: Sa ovim znakom sve PUCA OD STRASTI, vage se posvećuju partneru, a jedan znak jedva čeka da se SE*S ZAVRŠI

Lifestyle

Žene, oprez! Ove 3 rečenice koriste manipulatori

Lifestyle

DA LI STE ČULI ZA IZRAZ SUPERHRANA?

Domaći

'MOJI SU ME OSTAVILI NA CEDILU, NIKO ME NE RAZUME' Ša pao u depresiju, Tara nije znala kako da mu pomogne, pa krenula da PLAČE! (VIDEO)

Zadruga

'Ja ne mogu da verujem šta si ti rekao' Teodora ne prestaje da bocka Tomovića zbog njegove majke! (VIDEO)

Original Article