Neda Ukraden je u biografskoj knjizi “Zora je svanula” opisala veliku ljubav koju je doživjela sa Sašom Popovićem.

Ona je otkrila kako ju je jurio, dolazio u četiri ujutru u Sarajevo kako bi je vidio, dok Popović tvrdi da nije sve tako bilo. Izgleda da je zaboravio kako je osamdesetih za sarajevski As pričao o njihovoj vezi.

-Ona je žena kojoj sam se uvijek divio, naravno, mislim na fizički izgled. Žene poput nje su me oduvijek fascinirale, ali tajno – otkrio je na početku intervjua i nastavio:

-Nemam riječi za njenu ljepotu, ženstvenost, neposrednost. Mnogo je žena prošlo kroz moj život, lijepe, popularne, šta ja znam kakvih, ali kao ona… – ispričao je Popović, koji je otkrio da joj je za rođendan kupio brdo cvijeća.

Tada su se svi čudili otkuda Brenin harmonikaš s Nedom, budući da se Brena i Neda nisu baš gotivile u to vrijeme, ali on tome nije pridavao značaj.

Popović je istakao da je bio uporan da osvoji Ukradenovu.

-Ja Nedu ne da volim, to je malo reći, ja je zapravo obožavam. I, vjerujte, nema šta za nju ne bih učinio. Recimo, kad je dolazila u moju kuću, na poziv moje majke Branke, koja Nedu obožava, znate koji je to prijem bio! Bila je okružena neviđenom pažnjom. Moja majka je od sreće plakala, veli: “E, moje dijete, kad bi mi ova žena bila snaha…” Njoj treba neko ko će da bude stalno uz nju. Onako krhku i lijepu, volim je, vjerujte, kao nikoga – pričao je Popović, a na pitanje kakav će biti kraj velike ljubavi, odgovorio je:

-Mislim da ćemo se vjenčati. Divna je, iako je mnogo godina razvedena i slobodna žena, nije imala nekih ljubavnih afera, nikada, zaista. Bez obzira na svu moju ljubav, mora se priznati da je to jedina i prava dama estradnog neba.

Za razliku od Saše, Neda je tada bila tajanstvenija.

-Lijepo mi je, to napišite, imam veliku podršku od tog čovjeka, pažljv je, zabavan – čut će se kad bude vrijeme – kratko je rekla, a sve se čulo tri decenije poslije.

(Express/Kurir)

Kažu da je najbolji frajer u Zvezdama Granda: Takmičar stigao bez podrške, Popović otkrio da je pravi zavodnik

The post Ovako je Saša Popović nekada pričao o Nedi Ukraden: Vjenčat ćemo se, krhka je i nestvarno lijepa appeared first on Express.

Original Article