Sinoć je prikazan njegov nastup, posle kojeg je nastao pomenuti skandal, pa smo imali prilike da vidimo šta se dogodilo.

Dušan je, naime, dobio 5 od 6 mogućih glasova.

Trebalo je da dobije šest glasova. E, Dušane, oštećen si, ali okej, neka, nema veze – kazala je odmah Snežana na račun svog kandidata.

Dušan je pevao za pet glasova i neću reći da su ga greške koje je pravio koštale mog glasa, to je činjenično stanje! Smatram da zbog tih grešaka nije bilo za direktno dalje. U drugoj pesmi ukrasi mu nisu izlazili, menjao je melodiju, u nekim trenucima je bio nizak. U prvoj numeri nizak često – rekla je Marija Šerifović.

Slažem se sa Marijom, čuo sam iste greške – rekao je Saša Popović.

Nisam te nekako registrovala u prvom krugu, Crnogorac koji se vuče… Čini mi se da ti je sve poteško da uradiš, ali imaš tu glaščinu. Slušaj svoju mentorku i bićeš ti dobar – kazala mu je Viki.

printscreen

Dušane, čuo si sve… Ono o čemu smo pričali sve vreme upravo ti je rekla i Viki i skoro svi članovi žirija. Moraš da se probudiš. 60 posto sam teškom mukom uspela da ga pokrenem, stalno kasni, stalno se sve to vuče. Prelepa boja, divan talenat, sve imaš što treba da ima jedan dobar pevač, još samo da se probudiš i biće super. Bori se u baražu, držim palčeve i tebi i sebi – rekla je Snežana Đurišić posle njegovog nastupa, posle kojeg je otišao u baraž.

Dušan se, podsetimo, oglasio i opleo po “Grandu”.

Meni nije tražila pare, direktno je tražila mojoj majci. A meni je indirektno tražila. Ja sam naslućivao iz njene priče: “Ne radim ja ovo za džabe”, rekla je. Čak i na prvom našen susretu preko video poziva ona rekla: “Ovo ti sve dobijaš besplatno”. Ona je rekla: “Prvi put je besplatno” – počeo je za “Mondo” Dušan, koji nije mogao da kaže koliko mu je tražila Đurišićka jer mu majka nije konktetno rekla o kojoj je cifri reč.

Ne mogu da kažem jer mi majka nije rekla kolika je cifra, sigurno da je bio neki iznos. Ona je rekla direktno majci da traži novac. Sad koliko je ona tražila, stvarno ne znam koliko je ona mislila da ćemo joj dati – pričao je tad Vukadinović.

printscreen

Dušan Vukadinović

Kada sam se vraćao iz Beograda do Podgorice u vozu, ja sam njoj poslao dve poruke za koje ne znam da li je videla. A ovo što je Saša pokazao ono je isekao što mu je odgovaralo, gde ispada da sam napisao da sam ja genije za sve njih, što nije tačno. U poruci stoji da sam ja rekao sam za Mariju Šerifović genije, i pri tome stojim i dalje, genije sam u svakom smislu, jer ona mi nikada nije dala glas, gde sam bio dobar. Rekao sam da sam za njih genije i uvek ću biti. I za Sašu Popovića sam genije, evo sad kažem. Ne mogu da budem genije za Snežanu Đurišić, ali za neke kao Marija Šerifović ja sam genije. Možda su čuli od Snežane pa me nisu pustili – rekao je bio Dušan o ostalim članovima žirija.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst