Dalila Dragojević je u “Zadruzi” dobila nekoliko kilograma viška, ali se uz dijetu koju je primjenjivala ranije dok nije bila u rijalitiju vratila u prvobitnu formu i sada izgleda veoma dobro, a jednom prilikom je otkrila na kojim pravilima se zasniva njena dijeta.

-Oduševljena sam novom linijom, više nisam debela! Osjećam se mnogo ljepše i zgodnije. Opet sam top-riba, kao što sam i bila prije nego što sam se ugojila – govorila je Dalila.

Ona dodaje da je nekoliko puta odustajala od dijete, jer nikako nije mogla da se odrekne slatkiša – izjavila je kada je prvi put uspješno sprovela dijetu.

-Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vježbam u teretani. Pijem samo mlijeko bez laktoze, a u jelima koristim laneno sjeme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće, i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih – otkrila je tom prilikom.

-Sve je moguće kad čovjek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prodem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lijepa i za sada mi dobro ide – rekla je zadrugarka tom prilikom.

(Express/Srbijadanas)

Originalni tekst