Ana Radulović se zvanično priključila voditeljskom timu “Zadruge 7”.

Više od pet godina je Ana Radulović poznata javnosti, ali sada se našla na meti raznih komentara i osuda zbog estetskih zahvata. Voditeljka “Zadruge” je sada otkrila šta je sve na sebi radila.

– Ja ne znam šta je sa ljudima, evo sad ću reći svima, moje su jagodice, moje obrve, moja brada, moje oči, radila sam grudi i usne i to je sve – nasmejala se Ana komentarišući da podržava estetske korekcije kako bi neko radio na samopouzdanju, ali da ne treba preterivati ni u čemu – rekla je ona.

Kako Ana nije imala silikone u grudima, komentari na račun toga nisu izostali.

“Ana je uvek bila lepa, tačno je korigovala sve sa merom”, “Brutalna tada, a i sada”, “Izgleda dosta starije na starim slikama, kao da se sada podmladila” – bili su samo neki od komenatara.

Podsetimo, nova zvezda Pinka ima sina Kostu sa Mirčetom Radulovićem, koji je dospeo na domaću javnu scenu zahvaljujući takmičenju “Zvezde Granda” 2012. godine.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Bojana Šijan žena od čokolade! Nauljene ogromne preplanule grudi kipe iz crvenog kupaćeg, dok flertuje sa kamerom!

sledeća vest

Originalni tekst