Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari već je 14 godina u braku s Jasminom Ištuk, ženom koju je upoznao daleke 1994.

No mnogi ne znaju da se pjeval još kao jako mlad zaljubio u svoju prvu suprugu Aidu. Vjenčali su se 1983. godine kada je on imao svega 19 godina.

U braku su dobili kćer Nađu, mada je Hari rekao da tada nije bio spreman za ulogu oca. Desetak godina kasnije dobili su i sina Damira.

‘U glazbu sam ušao zbog glazbe, a ne zbog stvari koje prate istu. Nikada nisam imao problema s drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spisao od žena, a to je jedan od nusprodukta koji ide uz glazbu i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem ‘Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe’. Ja sam već sa 20 godina bio definiran kao glazbenik i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prebroditi. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece’, istaknuo je bio Hari 2006. godine.

Inače, Hari iz preljubničke veze ima sina Marka kojem je dao i svoje prezime.

Recept uspješnog braka s Jasminkom je njegova promjena.

‘Ja sam imao dva braka, ne mislim da je to spektakularno, samo sam ja bio različit i moja pozicija gledanja na život. A u centru je stvar ista. Obje moje žene su bile sjajne’, rekao je svojevremeno glazbenik u emisija ‘Od A do Da’.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst