Pjevač Željko Samardžić oduvijek je važio za velikog šmekera i džentlmena, a prije čak 44. godine uspio je da osvoji srce prelijepe Maje sa kojom i danas uživa u skladnom braku.

-Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pjevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspio sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu – ispričao je Željko.

Bračni par Samrdžić pravi je primjer da godine ne guše ljubav te su i dan danas jedno drugom najveći prijatelji i podrška u životu.

-Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sjednem, mi smo nevjerovatni drugari, dijelimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu – istakao je pjevač i dodao da funkcioniušu bolje nego ikada budući da su godine provedene zajedno učinile da jedno drugo poznaju bolje nego sami sebe.

-Ko prvi ustane on kuha kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. (smijeh) Podjednako smo dobri u kuhanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – otkrio je za GrandOline.

Iako se Maja ne eksponira u medijima, svaka njena fotografija koja osvane na pjevačevom profilu izazove divljenje i lavinu komentara od strane fanova.

“Željko predivan ste par”, “Žena ti je prava ljepotica”, “Super izgledate u paketu”, “Vi emitujete ljubav”, “Sreća i ljubav izbijaju iz vas”, “Najbolji pjevač i njegova prelijepa žena”, samo su neki od komentara.

(Express/Grandonline)

The post Ovako izgleda supruga Željka Samardžića: Pjevač bira najemotivnije riječi kada govori o njoj appeared first on Express.

Original Article