Glumac Dejan Lutkić već 25 godina je u skladnom braku sa suprugom Ljubinkom, koja je po zanimanju inženjer elektrotehnike, a sa kojom ima dve ćerke, Anastaziju i Nađu. 

Iako ne voli često da eksponira detalje iz privatnog života, Dejan je sa svojom lepšom polovinom svojevremeno govorio o “tajnom receptu” dugotrajnog braka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Lutkić sa suprugom

– Ako dvoje rade na svom odnosu i istovremeno rade i na sebi, trude se da svakog dana budu bolji, onda to prosto mora da traje. Vrlo je jednostavno, nema tu spektakularne filozofije i recepta – istakao je Lutkić, prenosi “Alo”, dok Ljubinka tvrdi da ljudi obično vrlo lako odustaju jer ne žele da ulože trud.

– Kad smo počeli vezu, bila sam prilično teška, jednosmerna i isključiva, bilo je ili kako ja hoću ili nikako. Naravno, tako ne može da opstane nijedan odnos. Potrebni su veliko strpljenje i velika ljubav da bi se to promenilo, da shvatiš da promena nije promena karaktera, nego pristupa. Morala sam drugačije da se postavim u određenim situacijama i prihvatim neke stvari oko sebe i iskoristim ih tako da meni bude dobro, jer je onda dobro i ljudima oko mene. Na svemu tome sam radila zajedno sa Dejanom, koji je takođe promenio mnogo toga kod sebe. Nas dvoje smo potpuno različiti, on je umetnik, u oblacima, a ja sam prizemna i precizna. Kod mene je dva i dva uvek četiri, a kod njega nije. Srećom, našli smo sredinu, oboma nam je lepo i ponosni smo što smo uspeli da izgradimo takav odnos.

Uz razumevanje i međusobnu pomoć par je uspeo da ih prevaziđe sve životne prepreke i probleme u njihovom odnosu.

– Da nismo, ne bismo mogli da nastavimo dalje, jer upravo takvi momenti pokazuju koliko zaista imate volje i želje da budete sa nekim. Uostalom, živimo u turbulentnim vremenima već jako dugo, ali smo ipak uspeli da se izborimo i opstanemo. Nadam se da nam sad predstoje neke lepše borbe – kaže Dejan.

Dejan i Ljubinka izuzetno su privrženi kući, ali su i veliki romantici, te jedva čekaju da se uveče vrate u dom, sednu, popričaju ili samo ćute zajedno, uz sveće ili čašu vina.

– Ništa nije pod obavezno, važno je samo da podelimo kako se osećamo. Uživamo u trenutku, malim stvarima. Sa decom imamo sjajan odnos, one vole da budu sa nama jer nismo tipični roditelji. Sve vreme se zabavljamo, Dejan stalno ima neke akcije, posebno kad idemo na putovanja, glumata, priča, zasmejava nas, uvek je živo – objašnjava Ljubinka, a Dejan dodaje da s ćerkama provode dosta vremena.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst