Klasični komadi uz pomoć kojih će vaš autfit izgledati kao iz najskupljih kataloga su uvek preko potrebni.

Moda
Modafoto: Creative Lab/Shutterstock

Svako od nas traga za savršenom odevnom kombinacijom i odevnim predmetom koji će poslužiti više puta i učiniti vaše modno izdanje jedinstvenim, vrednijim i raskošnijim.

Ako pratite modu, uglavnom modne savete možete tražiti u stilu žena iz kraljevskih porodica. One savršeno znaju da uklope pravila, modu, eleganciju i raskoš, a da sve izgleda lepo i bez preteranog isticanja.

Međutim, vrlo često znamo da pogrešimo ako slepo pratimo trendove, pa tako neke od svetskih zvezda imaju baš one odevne komade koji su nepoželjni bez obzira na cenu.

  • Trake i rajfovi za kosu

Nešto slično nosi i princeza od Velsa Kejt Midlton, međutim, ako ne želite da izgledate nekoliko godina starije, sigurno nećete nositi bilo kakav rajf za kosu. Neki su mišljenja i da ćete izlgedati poprilično smešno ukoliko se opredelite za neki od ovih aksesoara.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/NEIL HALL
  • Predugački nokti

Nokti različitih boja, šareni i predugački su se ponovo vratili u modu, međutim, ako ne želite da izgledate ispod proseka, onda ćete sigurno odabrati neko prirodnije rešenje.

  • Logo

Bilo kakav logo na vašoj majici ili džemperu znači samo da ste pokretna reklama modnog brenda. Čak i ako vaša majica, torba košta čitavo bogatstvo, isticanje toga nije moda, pa ne bi trebalo da preterujete sa ovakvim komadima.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: LESE/RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • Beli kaput

Ništa ne izgleda luksuznije i skuplje od belog kaputa, a nedavno nam je i Kejti Holms pokazala koliko sofisticirano možete izgledati u njemu. Međutim, bez obzira na sav luksuz, i najmanja mrlja biće primetna, pa tako ako ne pazite i ne održavate svoj kaput dovoljno često, više nećete biti elegantni i prefinjeni u njemu, već ćete odati jedan sasvim drugačiji utisak.

  • Gucci kaiš

Jedno vreme su i influenserke mislile da je najviši nivo mode ako imate Gucci kaiš, a zapravo je sve bilo samo kopiranje jednih od drugih. Najpre, kaiš koliko je dobar, isto toliko može da bude i loš ako otkriva ono što želite da sakrijete. Savršen modni efekat ćete postići i ako odaberete jeftin, običan kaiš koji neće biti kao desetine hiljada drugih.

Originalni tekst