OVAJ NJEN POSTUPAK PODIGAO JE VELIKU PRAŠINU! Od Kejt Midlton ovo niko nije očekivao! (FOTO)

0
8

AKTUELNO

Showbiz

OVAJ NJEN POSTUPAK PODIGAO JE VELIKU PRAŠINU! Od Kejt Midlton ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Tanjug/Kirsty Wigglesworth ||

Kejt se inače čvrsto drži pravila i propisa porodice, a ovoga puta se malo opustila i ne sluteći da će se podići ovolika prašina.

Iako važi za bolju i poslušniju kraljevski snajku, Kejt Midlton podigla je Britaniju na noge kada se pročulo da je krišom završila u jednom pabu sa još nekoliko mama dece s kojima njeni mališani idu u školu.

Naime, druženje je bilo organizovano kako bi se roditelji malo bolje upoznali, a vojvotkinja im se pridružila ušavši krišom, daleko od očiju tamošnjih medija, koji su se nadali da će je "upecati".

Foto: Tanjug/Arthur Edwards

Vlasnici ovog mesta nisu rekli ni reč jer su ranije već sarađivali s kraljevskom porodicom, te su tačno znali šta da rade i kako da se ponašaju. To su, inače, isti ljudi koji su radili dekoraciju i cvetne aranžmane za Harijevo venčanje.

Kejt se inače čvrsto drži pravila i propisa porodice, a ovoga puta se malo opustila i ne sluteći da će se podići ovolika prašina. Mnogi su na društvenim mrežama istakli da bi tako nešto pre očekivali od Megan, posebno sada, dok još nije potvrđeno da li je Kejt ponovo u drugom stanju ili ne.

Autor: Pink.rs

Domaći

OVO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO! Pevačica uhvaćena u VRELOJ akciji sa striperom i striptizetom! (VIDEO)

Zadruga

Ovo niko nije očekivao! Veliki šef poslao pismo, EVO ŠTA IM JE PRIREDIO! (VIDEO)

Svet

Kejt Midlton nikada NE LAKIRA nokte!

Domaći

TREBALO MI JE TO, LICE MI JE UMRLO… Luna Đogani progovorila o estetskim zahvatima, pa otkrila šta je morala da uradi čim je izašla iz 'Zadruge' (FOT

Showbiz

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Pink proglašena za najlepšu ženu u 2018. godini! (FOTO)

Domaći

OSLADILI JOJ SE PRAZNICI I SLAVE: Lidija Vukićević nabacila kilograme, nećete moći da se načudite kad je budete videli! (FOTO)

'Original Article