Na udaru sudbine u drugoj polovini godine naći će se jedan znak kome je bolje da prespava naredne mesece.

U pitanju je  horoskopski znak – Jarac.

Zemljani znak koji je pod direktnim uticajem Saturna navikao je da na nogama istrpi udarce, da padne i ustane. Poznati su po svojoj marljivosti i upornosti, za njih ne postoji nemoguće.

Foto: Shuterstock

 

Njima je u životnom horoskopu „upisano“ da se tokom života suočavaju se sa brojnim preprekama, a probleme rešavaju hiruški precizno. Karijera i uspeh su im prioritet, pa ne postoji stvar koju neće uraditi kako bi se domogli vrha o kome sanjaju.

U drugoj polovini godine Jarčevi se susreću upravo sa izazovima na polju karijere. Posao u koji su godinama ulagali neće ići onako kako su planirali. Povrh svega ulaze i u finansijske probleme što će im veoma teško pasti.

Foto: Shuterstock

 

Manjak novca će im doneti nervozu, kao i smišljanje preciznog plana kako da iz problema izađu.

Važno je da budete pažljivi s novcem, ne trošite više nego što imate i tri puta razmislite pre nego što donesete bilo kakvu važnu odluku.

Foto: Shuterstock

 

Problema će biti i na polju ljubavi.

Razlike između vas i partnera će odjednom postati nepremostive, kao da između vas zjapi ogromna rupa, a vi ne znate kako da je pređete.

Važno je da ostanete smireni i hladne glave kako biste izbegli žestoke svađe i verbalne sukobe.

Žene rođene u ovih 5 znakova magnet su za moćne muškarce! Osvajaju ih na prvu loptu i preuzimaju moć

sledeća vest

Srbija

Očajan otac farmaceuta nestalog na Suvoj planini: Milan se javio supruzi u podne. Bio je srećan zbog sina... Oluja pogodila deo Kruševca! Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Srbija

Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Posle 10 godina u Zdravstvenoj stanici u Kolovratu ponovo je počela da radi laboratorija i stomatološka ordinacija. Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić u društvu direktora Opšte bolnice Prijepolje Branka Gojakovića, direktora Doma zdravlja Elmedina Čičića i Aleksandra Lazića, direktora Zdravstvenog centra Užice obišao je ovu zdravstvenu stanicu kao i onu u Brodarevu.

(VIDEO) Grad i kiša opet u Užicu! A posle nevremena, neverovatan prizor! Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte...

Srbija

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte…

Na velikom otvorenom kupalištu u Pirotu otvorena je letnja sezona! Novi bazeni u okviru Sportskog centra izgrađeni su prošle godine i za nekoliko meseci rada imali su više od 90.000 posetilaca. Prema rečima direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića ove godine biće ih više jer su, kako je rekao, uslovi odlični a cena karata veoma pristupačna!

Originalni tekst