Astrolozi nagoveštavaju da će Ovnovi imati veliku sreću tokom jula, jer će im ići dobro na finansijskom i ljubavnom planu.

Ako ste rođeni u znaku Ovna, oblast finansija će biti posebno aktivna u vašem životu. Obično Mars (vladajuća planeta Ovna) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji.

Verovatno ćete više pažnje posvetiti zaradi, ishrani, pa čak i sopstvenom samopouzdanju.

Činjenica je da je dispozitor čvora buduće karme sada u Ovnu, pa šta god učinili, sve će ispasti baš onako kako ste hteli.

Foto: Shutterstock

 

Zabranjena romansa u julu

Od 1. jula 2024. možete ući u svetlu, ali pomalo zabranjenu romansu.

Mladi Mesec 6. jula 2024. biće u znaku Raka, koji je u vašem slučaju odgovoran za mesto stanovanja.

Možda ćete dobiti sjajne vesti vezane za stanovanje, na primer – pojaviće se kupac za stan, ili ćete sami razmišljati o prodaji nekretnine.

Zajednički planovi

U isto vreme, Venera će biti u vašem polju nekretnina.

Drugim rečima, vaš partner bi se mogao preseliti kod vas, ili možda razmišljate o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće.

Za mnoge Ovnove najaktivnije razdoblje u romantici počinje 12. jula, kada Venera prelazi u znak Lava, stvarajući trigon s vašim Suncem.

Možete se zaljubiti ili započeti novi hobi ili sport.

Foto: Pixabay

 

Vraćanje u prošlost

Pričekajte da vas talas radosti doslovno preplavi.

Ovo posebno važi za slobodne Ovnove jer će vam od 20. jula 2024. trigon iz čvora budućnosti prema Veneri doneti zadovoljstvo u svemu što radite!

Međutim, retrogradni Saturn u julu će vas vratiti u prošlost. Moguće je da ispliva ​​na površinu ono što je za vas bilo skriveno tokom proleća.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 6. jula, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore! Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst