Član žirija muzičkog talent šou programa, Dragan Stojković Bosanac, zahvaljujući karijeri dugoj preko tri decenije, danas uživa u pravom luksuzu.

Jedan od najpoznatijih i najcenjenijih harmonikaša i kompozitora, Dragan Stojković, poznatiji kao Bosanac se krajem sedamdesetih godina prošlog veka doselio iz Sarajeva u Beograd. 

Foto: Prntscreen

 

Dragan je svojevremeno govorio o počecima karijere, te istakao da je njegov put do uspeha bio trnovit, ali da je svojom upornošću uspeo da sebi i porodici obezbedi lagodan život.

Naime, Bosanac je nakon preseljenja u prestonicu Srbije, sa svojom suprugom, živeo kod njenog strica u stanu, a vrlo brzo je otišao u Ameriku kako bi obezbedio porodicu.

Foto: E-Stock

 

Stojković je danas ponosni vlasnik jedne od najluksuznijih nekretnina na Bežanijskoj kosi, a zahvaljujući Instagramu, gde redovno objavljuje fotografije, možemo na trenutak zaviriti u njegov porodični dom.

Kako se može primetiit po fotografijama, zidovi vile ukrašeni su umetničkim slikama, dok dnevnu sobu krasi velika kožna ugaona garnitura. 

Kuća poseduje i veliko dvorište gde se Dragan okuplja sa svojom porodicom tokom letnjih dana i kako kaže, to mu je omiljeni kutak za odmaranje i uživanje.

Novinar Informera raskrinkao laži Anđele Šparavalo:

sledeća vest

TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO) Čopor hakera sa Zapada udario na Rusiju! Mandić: Putin vuče krucijalne poteze u Ukrajini tek posle izbora! Zapad će na kolenima moliti Putina za primirje! Ako Rusi pređu Dnjepar, krenuće ka Berlinu (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst