Naša jedina „Evrovizijska“ pobednica je morala da poseti Sjedinjene Američke Države samo na četiri dana, a sada je otkrila ko joj pravi drruštvo na kratkom putovanju.

Marija Šerifović već godinama živi na relaciji Srbija – Amerika. Pevačica je sada zbog birokratskih stvari morala da „skokne“ preko okeana na samo tri dana i na taj put nije želelea da ide sama.  Kako je objasnila tražila je žrtvu koja je „dovoljno nenormalna“ da sa njom putuje na tri dan u Ameriku i da pritom ima vizu.

Foto: Printscreen/Instagram/serifovic

 

– Kako su svi ostali na morima, sa porodicama, onda je Pajke (Jovana Pajić) pristao da ide sa mnom u Ameriku na tri dana – rekla je Marija u snimku koji je objavila na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen/Instagram/serifovic

 

Dve prijateljice razgovarale su o utiscima, a Marija je upitala Jovanu kako joj se čini Amerika.

– Pa činimi se fino, prija mi energetski, sviđa mi se što je sunčano. Međutim, mi smo kao sad u nekoj ulici koja je kao glavna , a u stvari smo u industrijskoj zoni – ispričala je Jovana.

– Gde bre!? Pa ti si budala, šta pričaš! Vidi kako je lepo, šta se*eš bre – negodovala je Marija pa je zapretila Pajićevoj:

– Stvarno ću da te deportujem!

– Možeš ali prvo me odvedi u šoping – odgovorila je Jovana.

Prijateljice se očigledno dobro zabavljaju preko okeana, a kako se dalje odvijala njihova američka avantura pogledajte u videu ispod.

Marija

sledeća vest

TV

Slabost Bajdena ne znači slabost Amerike! Ima li simbolike u tome što su predsednički kandidati održali duel baš na Vidovdan? Litijum vredan kao zlato! Sručnjak objasnio značaj ove rude za savremene tokove društva! (VIDEO) Dr Vojislav Šešelj objasnio simboliku i istoriju Vidovdana! Evo zašto Srbi slave ovaj praznik! (VIDEO) INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst