Pevačica Elena Kitić, oglasila se na svom Instagram profilu i javno udarila na koleginicu Marinu Cvetković, poznatiju kao Mahrina

Naime, Mahrina je danas izbacila svoju novu pesmu, a Elena je optužila mladu koleginicu kako joj je navodno iskopirala i pesmu i explain.

printscreen

Elena Kitić i Mahrina

– Navikla sam i vidim da sam inspiracija mnogima za svašta već dugo i ne ljutim se, čak mi je i drago, ali ovo je ozbiljna krađa, i muzički i vizuelno – napisala je Elena u svojoj objavi, a uz to je dodala i slike iz njenog i Marininog spota, tačnije scene koje su slične, i na taj način je želela da dokaže istinitost svojih optužbi. 

Ubrzo nakon toga, na svom TikTok nalogu se oglasila i optužena Mahrina i odgovorila javno svojoj koleginici. Kako je ona izjavila, pesma je posvećena njenoj pokojnoj baki i kroz nju je želela da iskaže svoje najdublje emocije. 

Instagram printscreen

Mahrina

– Ćao ljudi, moram da se oglasim povodom jedne teme. Naime, Elena Kitić me je optužila na svom storiju da sam ukrala njenu ideju za explain i pesmu. Kao prvo, pesma je totalno drugačija, možda je slično par prvih tonova, jer se nama tako uklapalo uz aranžman. Druga stvar, explain jeste možda malo sličan, ja stvarno volim da se inspirišem u Eleninim spotovima i jako je gotivim i dalje je gotivim. Haljina u kojoj sam snimala explain je u boji koja je bila omiljena mojoj baki, a krupnim kadrovima sam želela da iskažem svoju emociju. Tako da su ovo stvari koje se ne diraju. Ja bih volela da joj je bilo iskreno drago što mi je bila inspiracija. I da dodam još da ova pesma nije krađa, nego ono što je izašlo iz srca – izjavila je Marina sa tugom u glasu. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst