AKTUELNO

Horoskop

OVA GODINA ĆE BITI UBEDLJIVO NAJBOLJA ZA OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK: Tvrdi najpoznatiji ruski astrolog

Izvor: Pink.rs, Foto: Pixabay.com ||

Zahvljujući položaju Jupitera, Ovnovi će osetiti veliko poboljšanje kvaliteta života. Ovom horoskopskom znaku će tokom 2022. godine baš sve ići od ruke.

Prema rečima astrologa, ova godina će biti jedna vrsta prekretnice. Ekspanzivni Jupiter prelazi u vaš znak 10. maja prvi put u poslednjih 10 godina i u tom periodu njegova aktivnost i uticaj na vaš znak će biti najjači, kaže ruski astrolog.

Jupiter se smatra dobrom planetom, tačnije planetom rasta i srećnih okolnosti. On donosi hrabrost preuzimanja rizika, uvećava vaše ciljeve i snove i tako će biti sve do 28. oktobra.

Kako će ovaj položaj planeta uticati na živote Ovnova?

Osetićete nalet pozitivne energije i bićete spremni za nove poduhvate. Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa ili promeni radnog mesta, u ovom periodu je prilika za to idealna.

Pozitivan uticaj ćete osetiti i na polju ljubvi. Oni koji su u vezi živeće u pravoj harmoniju, dok će oni slobodni biti u prilici da upoznaju zanimljive osobe koje će se boriti za njihovu naklonosti. Nećete morati mnogo da se trudite ove godine, udvarači će stizati sa svih strana.

Što se tiče zdravlja, i tu su vesti lepe. Zbog povoljnog položaja Jupitera bićete pošteđeni većih zdravstvenih komplikacija.

Autor: Z.L.

Horoskop

NAKON 11 GODINA: Jupiter ponovo ulazi u ovaj horoskopski znak, a evo šta to znači!

Horoskop

RUSKI ASTROLOG UPOZORAVA: Sledeća godina biće veoma TEŠKA za ova TRI ZNAKA, evo kako da postupate

Horoskop

PRAZNICI SU SVE BLIŽI! Ovo su najbolji novogodišnji POKLONI za svaki HOROSKOPSKI ZNAK!

Lifestyle

Koji će biti najsrećniji dan u 2022. za vaš horoskopski znak?

Lifestyle

O NJIMA MUŠKARCI MAŠTAJU I NIKAD IH NE ZABORAVLJAJU! Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su nedodirljive i mistične, a ipak saosećajne i nežne!

Horoskop

NJIMA ĆE 2022. BITI NAJBAKSUZNIJA DO SADA! Astrolog dao preciznu prognozu, proverite da li će vas pratiri MALER

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)