Osoba bilo kog horoskopskog znaka može postati srećna i uspešna. Ali postoji nekoliko planetarnih položaja koji ukazuju na posebno veliku verovatnoću da osobe dostignu slavu.

Slavu određuju četiri planete: Sunce, Mesec, Neptun i Jupiter, a kod poznatih ličnosti često se nalaze u znakovima Lava, Strelca, Riba ili Raka.

Naravno, važno je ne samo u kojim horoskopskim znacima se nalaze ove planete već i drugi parametri natalne karte. Slava može stići u različitim godinama i na različite načine, a oni sa „srećnom“ natalnom kartom imaju potpuno različite puteve do popularnosti, prenosi Sensa.

Slede četiri znaka rođena za slavu i uspeh, a samim tim i novac.

Lav

Lavovima su važni pažnja i divljenje, pa često biraju profesije vezane za publicitet, podučavanje i izražavanje.

Ribe

Ribe, naprotiv, od detinjstva žele da se sakriju od pažnje i stavljaju masku. Profesija glumca je idealna za njih – tako mogu da žive životom druge osobe i istovremeno postanu zvezda.

Foto: profimedia

Gluma je kao rođena za Ribe

Strelac

Strelac je veoma aktivan i radoznao znak. Popularnost im je takođe način da kontrolišu svoj život. Zato je važno da budu vidljivi. Jedne od opcija su politika ili biznis.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i duboko osećajni ljudi. Oni znaju da primete suptilne promene u raspoloženju drugih. Zbog toga mogu da postanu uspešni u glumi, književnosti ili režiji.

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. aprila! Pun Mesec u Škorpiji donosi dramatične promene za 4 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst