Home Iz minuta u minut OTVORENA PRVA FABRIKA ZA PROIZVODNJU SOKA ZA PSE U SRBIJI: King’s Choice...
otvorena-prva-fabrika-za-proizvodnju-soka-za-pse-u-srbiji:-king’s-choice-u-petrovcu-na-mlavi

OTVORENA PRVA FABRIKA ZA PROIZVODNJU SOKA ZA PSE U SRBIJI: King’s Choice u Petrovcu na Mlavi

79
Foto: Promo

U Petrovcu na Mlavi počela je sa radom prva fabrika za proizvodnju sokova za pse King’s Choice. Ovim revolucionarnim proizvodom, jedinstvenim na svetu, napravljen je veliki iskorak u industriji proizvodnje dodataka ishrani kućnih ljubimaca.  

Foto: Promo

Ono što posebno izdvaja King’s Choice sok za pse od drugih dodataka ishrani je njegova ukusna i osvežavajuća formula koja se prizvodi sa ukusom ananasa, maline i borovnice. Razvijeni uz stručno znanje veterinara i nutricionista, King’s Choice sokovi za pse sadrže samo visokokvalitetne i prirodne sastojke. Bogati su esencijalnim hranljivim materijama poput vitamina, minerala i antioksidanata koji podržavaju imunološki sistem, održavaju zdravu kožu i dlaku, jačaju zglobove i kosti, i doprinose opštem blagostanju pasa.

“Proizvode smo predstavili na najvećem vodećem sajmu za ljubimce u Bolonji I do sada imamo gotovo 100 zainteresovanih distributera za naš proizvod. Zvanično smo prvi na svetu u proizvodnji sokova za pse i radimo pinom parom kako bi naši proizvodi stigli do svih korisnika” istakao je Đorđe Arizanović direktor King’s Choice.

Foto: Promo

Novootvorena moderna fabrika opremljena je najsavremenijim mašinama koje omogućavaju održavanje visokih standarda kvaliteta i sprovođenje HACCP standarda. 

Originalni tekst