Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesovanja za iznajmljivanje prostora u prestižnom BIO4 Kampusu.

Predmet javnog poziva je prikupljanje pisama o zainteresovanosti domaćih i stranih pravnih lica za zakup kancelarijskog i laboratorijskog prostora u BIO4 Kampusu. Pismo treba da sadrži specifikaciju potrebne veličine prostora i eventualne specifičnosti.

Pisma o zainteresovanosti se podnose elektronskim putem na adresu [email protected], a za više informacija o Javnom pozivu posetite zvaničnu stranicu BIO4 Kampusa.

BIO4 Kampus, kao istraživački i razvojni centar, okupiće ključne aktere u oblastima biomedicine, biotehnologije, bioinženjeringa, veštačke inteligencije, zaštite životne sredine i očuvanja biodiverziteta. BIO4 Kampus će obuhvatiti naučne institute, fakultete, BIO4 startape, centre izuzetne naučno-istraživačke infrastrukture, studentski i istraživački smeštaj, kongresni i multimedijalni centar, kao i prostor za velike farmaceutske, biomedicinske i biotehnološke kompanije.

Post Views: 7

Originalni tekst