Danas je jedna od najangažovanijih mladih pevačica u Srbiji.

Varja Topalović se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ u sezoni 2020/2021. gde je oduševila publiku širom regiona. Saša Popović je te godine odlučio da u sred sezone uključi nove mlade pevačice, a jedna od njih je upravo bila i Varja.

Foto: Nikola Mihaljević

 

Pevačica je na scenu „Granda“ stala sa samo 23 godine, a u svakom krugu je birala veoma teške i zahtevne pesme za izvođenje.

S obzirom da je u takmičenje došla na sredini sezone, njen mentor je tada bila „Grand“ produkcija, tačnije Aleksandar Milić Mili koji je sa njoj detaljno radio na svakom nastupu.

Jelena Karleuša je te godine bila deo žirija u „Zvezdama Granda“ te je Varji istakla da je pesmu „Dani su bez broja“ otpevala bolje od originala.

Foto: instagram.com/karleusastar

 

– Sviđa mi se kako izgledaš, lepa si i teško mi je bilo da ti ne dam glas. Pesmu od Jelene Rozge si otpevala baš onako kako treba. Rozga čak peva i iritantnije, ali ta pesma ako se ne peva tako onda ne radi. Druga pesma od Marije Šerifović je bila veliki zalogaj, ali imala si jako dobru emociju, imaš sve predispozicije da postaneš zvezda – rekla je Jelena Karleuša tada.

Varja je nedavno na svom Instagram profilu objavila da snima novu pesmu koju će publika imati priliku da čuje tokom ovog leta, te time najavila povratak u studio.

sledeća vest

Originalni tekst