Nataša Živković u “Zanu” je došla 1989. godine i ostala samo godinu dana.

Iako je kratko bila u grupi uspela je da ostavi svoj pečat. Pevala je na albumu “Miš”, na kome se našla jedna od njihovih najpoznatijih pesama “Rukuju se rukuju”.

Takođe, na pomenutom albumu gostovala je i Dragana Mirković.

Ipak, Nataša je odlučila da karijeru ostavi po strani i odseli se iz Jugoslavije. Ovakva odluka je najverovatnije proistekla zbog njenog ulaska u sektu Hare Krišna.

U pitanju je hinduistička sekta koja je nastala u 17. veku, a taj pokret se proširio celim svetom pa sada deluje u više od 70 zemalja, piše “Kurir”.

Njihova vera počiva na hinduizmu, a vrhovni bog im je Krišna. Kao i ostale sekte, imaju precizno regulisane odnose i pravila. Njihovi članovi ne smeju da piju alkohol, niti imati druge poroke, a ne treba ni da jedu meso. Takođe, seksualni odnosi su zabranjeni van braka.

Ovaj kult je i u svetu bio prepoznat, a jedan od njegovih sledbenika je i Džordž Harison, član “Bitlsa”. Hare Krišne je devedesetih godina izgubila mnogo sledbenika nakon što su optuženi da su u školama zlostavljali decu.

Nataša Živković je bila i rođaka sa Marinom Tucaković.

Podsetimo, Marina je napisala najveće hitove za “Zanu” i vinula je u zvezde.

– S obzirom na to šta se meni dešava poslednjih godina kada i sam objavim neku fotografiju na društvenim mrežama, pa od toga ispadne svašta, ja sam odlučio da se dugi niz godina oglašavam u javnosti samo kada je muzika u pitanju. Odavno nisam u kontaktu sa njom i o tuđim životima ne bih komentarisao. Očekujemo izlazak albuma i to je ono o čemu mogu da govorim. Vama hvala što ste pozvali, ali vas isto tako molim za razumevanje. Što se tiče toga da li je ona sestričina ili dalja rođaka Marine Tucaković zaista nemam precizne informacije, ali je tačno da su neki rod – kazao je svojevremeno Marinin sin, Milan Radulović Laća, za “Kurir”, pa dodao:

– Jeste, Nataša je mamina, a samim tim i moja rođaka. Sećam se da su moji dosta davno izgubili kontak sa njom, nakon što se sa tadašnjim dečkom preselila iz zemlje i priključila se Hare Krišni. Trenutno sam u Izraelu, a voleo bih da stupim u kontakt sa njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih porodičnih gubitaka tako nešto mi puno znači – kazao je on.

Živkovićeva godinama ne živi u Srbiji, ali se i dalje bavi muzikom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vidno smršao, al ne skida osmeh sa lica! Ovako sada izgleda Deki Pantelić: Nismo ga videli mesecima, prizor mnoge ganuo! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst