Otkada se u medijima pojavila informacija da je Soraja Vučelić imala saobraćajnu nesreću i da joj se bore za život, o starletinom zdravstvenom stanju objavljivane su razne informacije. Neki su čak i pomislili da je starleta sve lažirala, međutim, istina je potpuno drugačija.

Kako prenose mediji, Soraja je primorana da ćuti i ne otkriva gdje je operisana nakon saobraćajke pošto je mjesecima proganja i uhodi bivši dečko od kojeg mora da se krije čak i u zdravstvenim ustanovama, piše Republika.

Naime, taj dečko nije nimalo naivan, a opsjednut je Vučelićevom, s kojom je nekoliko mjeseci bio u ljubavnoj vezi. Kada ga je ostavila, nije mogao to da prihvati, pa ju je stalno pratio, ali i prijetio.

– Soraja je bolje, juče je imala još jednu intervenciju pod lokalnom anestezijom. Informacija da je lažirala udes ju je baš potresla pošto je to daleko od istine. Iskreno da vam kažem, ona mora da se krije, prosto je primorana da se krije po bolnicama zbog bivšeg dečka koji je uhodi – kaže Sorajina prijateljica i objašnjava da je taj dečko zaluđen njom, te da Vučelićeva ne može da ga se riješi:

-Taj dečko živi u Njemačkoj i kada bi javnost saznala u kojoj privatnoj bolnici Soraja leži, on bi se kroz nekoliko sati tamo pojavio. Zbog toga se sve to drži u tajnosti, zato ona mora da šuti i ne otkriva gdje je. Mjesecima je proganja, vjerujte da ispred klinike u Hrvatskoj čak i obezbjeđenje ima samo da je on ne bi pronašao. Dečko ne može da prihvati da je između njih sve gotovo, pa je stalno prati, a u jednom trenutku joj je i prijetio.

The post OTKRIVENO ZAŠTO JE U ILEGALI: Od koga se skriva Soraja Vučelić? appeared first on Express.

Original Article