Sedmo izdanje najomiljenijeg zimskog festivala počeće spektakularnim nastupom najveće folk zvezde na ovim prostorima, Saše Matića, 10. marta u velikoj dvorani Grand Hotela Kopaonik, a iste večeri najavljeno je i „pojačanje“ u vidu specijalnog gostovanja atraktivne Milice Pavlović. 

printscreen

Već sledeće večeri, 11. marta, publiku na istom mestu očekuje se nastup omiljene regionalne pop zvezde  neverovtne harizme – Severine, koja će, kao i uvek, prirediti senzacionalni muzički šou o kome će se dugo pričati! 

Skymusic će se i ove godine pobrinuti da audio-vizuelna produkcija pomeri granice svega viđenog, pružajući i izvođačima i publici priliku da uživaju u jedinstvenom, neponovljivom spektaklu. 

Iako još uvek nije otkriveno koji izvođači će nastupiti drugog festivalskog vikenda 17. odnosno 18. marta, nema sumnje da će izbor biti pun pogodak, te da će se, kao i uvek do sada, tražiti karta više.

Informacije o prodaji ulaznica i paket aranžmana, kao i rezervaciji istih, može se naći na Instagram profilu Music Week-a ili pozivom na broj +381 60 66 70 318.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst