Milica Mitrović, direktorka programa Pink televizije otkrila je tačan datum početka “Zadruge 7 Elita”.

Milica Mitrović je na društvenoj mreži instagram podelila video klip i tom prilikom otkrila da će se spektakularni početak rijalitija “Elita” odviti 3. septembra, sa početkom u 21 čas.

Foto: shutterstock/Informer

 

Kako sa Pinka tvrde ovo će do sada biti najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat. A kako je već potvrđeno među kandidatima je Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić i Marko Đedović. 

Voditeljski tim “Elite”

U medijima se, kao i na društvenim mrežama, spekulisalo hoće li biti izmena u voditeljskom timu novog projekta TV Pink, a ubrzo je Milica Mitrović, direktorka programa TV Pink, zvanično imenovala voditelje “Elite” – novi rijaliti vodiće popularni voditelji Pinka Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, Maša Mihailović, novo TV lice “ružičastog jata”, kao i Ana Radulović, koja se pre nekoliko dana zvanično pridružila timu voditelja “Elite”, što je obradovalo televizijsku publiku.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Suze na nastupu Bobana Rajovića! Pevač raznežio sve gestom kada se njegova obožavateljka rasplakala (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst