Đani je ljut i razočaran jer se nedavno pojavila vijest kako je u svađi sa Acom Lukasom koji nije bio na svadbi njegovog mlađeg sina.

Naime, Đani je zvao Lukasa i kada je ženio prvog sina Miloša i sada kada je veselje pravio Marku, ali kako se Aca nije pojavio oba puta počele su špekulacije da su njih dvojica u svađi.

–Čuo sam da sam ja ljut i na Sandru Afriku, što je totalna glupost. Ne znam ko širi sve te priče i šta dobija time. Ja sa kolegama nisam u svađi, sa svima sam super. Naravno da se ne družim sa svima privatno, kao i svi, imam određen krug prijatelja, tu dosta ima mojih kolega. Lukasa volim i poštujem, on i ja se znamo trideset godina i više, nikada nismo imali ni raspravu, a kamoli svađu. On čovjek ima svoje obaveze, ja svoje, ako se sretnemo u avionu da se ispričamo, tako je sa većinom. I on i ja radimo dosta, kad da se viđamo…? Ne znam kome smetam da takve priče plasira i da od mene prave nekog prgavog čovjeka, ja sam sa svima u ekstra odnosima. Nema kolega sa kojim ja ne razgovaram – rekao je Đani.

Kako prenose regionalni mediji, Lukas kada je pravio svadbu svom sinu Lazaru pozvao je samo Cecu, Pejovića i Sašu Matića, te zbog toga ne želi da ide na veselja kod ostalih kolega.

(Express/paparazzo.rs)

Originalni tekst