OTKRIVENI SVI DETALJI SVADBE DECENIJE: Na Bogdaninoj devojačkoj večeri se neće pojaviti Anastasija, a evo i zbog čega! (FOTO)

0
10

AKTUELNO

Domaći

OTKRIVENI SVI DETALJI SVADBE DECENIJE: Na Bogdaninoj devojačkoj večeri se neće pojaviti Anastasija, a evo i zbog čega! (FOTO)

Izvor: Telegraf/Pink.rs, Foto: E-Stock ||

Veljko će po mladu otići luksuznim automobilom.

Svadba decenije, kako je mnogi već nazivaju, na kojoj će se na večnu ljubav zakleti Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić biće održaće se 24. novembra.

Foto: Pink.rs

Mladoženja će svoju nevestu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu, a crkveno venčanje će biti obavljeno u Hramu Svetog Save, gde će ih venčati duhovnik Veljkove majke, Svetlane Cece Ražnatović, vladika Stefan Šarić.

Nakon crkvenog venčanja, mladenci će otići u jedan luksuzni prestonički hotel, gde će biti organizovano veselje za preko 500 zvanica.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U Titelu će se održati svi tradicionalni svadbeni rituali. Veljko će "kupiti" nevestu tamo. Neizostavno će biti i mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko papreno "platiti" za mladu, poput pokojnog oca Željka. Bogdana će na venčanju nositi Cecinu venčanicu, koju je pevačica obukla 1995. godine, prilikom svog venčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Foto: E-Stock

pročitajte još

GODINE PROLAZE, A SUKNJA SVE KRAĆA! Lidija Vukićević u šestoj deceniji izgrmela u s*ksi haljini i ovom fotografijom zapalila Instagram!

Bogdanina kuma biće njena najbolja drugarica i košarkašica Partizana Tamara Repac. Kako običaji nalažu, za buduću mladu će biti organizovano i devojačko veče, koje će koštati neverovatnih 5.000 evra. Na žurki ipak neće biti prisutna Veljkova sestra Anastasija Ražnatović, zbog svojih obaveza, a devojke će uživati u iznajmljenoj vili na Zvezdari.

Autor: Pink.rs

Domaći

PROPALI IM SVI PLANOVI Ljuba Perućica se oženio pre pet dana, a na medeni mesec sa ženom NEĆE IĆI: Evo zbog čega ispaštaju (FOTO)

Domaći

SVI DETALJI SVADBE DECENIJE! Na glamuroznom slavlju Ražnatovića biće 500 zvanica, Bogdanina venčanica je spremna, a evo koje će sve običaje ispoštovat

Domaći

ANASTASIJA NE DOLAZI KOD BOGDANE NA DEVOJAČKO VEČE! Zbog ovoga se neće pojaviti Veljkova sestra kod buduće snajke na proslavi! (FOTO)

Beograd

TRAMPOV SPECIJALNI IZASLANIK ZA KOSOVO U ČETVRTAK U SRBIJI! Prvo se sastaje sa Vučićem, a posle sa Tačijem

Domaći

SVI VEĆ PRIČAJU O SVADBI DECENIJE, a evo KOJU PESMU će Anastasija Ražnatović otpevati bratu Veljku kada se bude ženio! (FOTO)

Hronika

SMRT KOJA JE POTRESLA ZRENJANIN: Ivana se iznenada srušila i preminula na devojačkoj večeri, a evo šta se sumnja da je UZOK SMRTI (FOTO)

'Original Article