Nakon što je odjeknula vest da se latino zvezda Šakira i fudbaler Žerar Pike razvode, u javnosti su počele da kruže brojni detalji njihove intime, a jedan koji je posebno privukao pažnju jeste veoma loš odonos koji je pevačica imala sa svekrvom Monserat, a koja ju je navodno i zlostavljala.

Sve je počelo od  kontroverzne pesme u kojoj je pevačica pomenula ime svoje bivše svekrve, Monserat, gde je i otkrivena loša veza koja je postojala između njih.

Zatim je skandal još više “buknuo” kada je u javnost izašao kontroverzni video na kojem se jasno videlo da majka bivšeg fudbalera maltretira Šakiru.

Sada je tišinu prekinula Monserat i objasnila razloge zašto nije volela svoju bivšu snaju, a sve je otkrio izvor blizak njoj za španske medije.

Prema izvoru veoma bliskom majci fudbalera, Bernabeu nikada nije želela ženu poput Šakire za sina Pikea, koji je imao 22 godine kada se oženio i tada blistao u Barseloni. Osim toga, objasnio je da je još jedan sjajan razlog to što “ona nije bila Katalonka, što je baš mrzela kod nje”.

Izvor je otkrio da majka bivšeg defanzivca Barselone nikada nije prihvatila kolumbijsku zvezdu, a zatim dodao da je njihov odnos na društvenim mrežama uvek bio srdačan za dobrobit Šakirine i Pikeove dece, Milana i Saše.

Posebno joj je smetalo to što je Šakira starija od Pikea i navodila da je tokom godina provedenih zajedno uglavnom manipulisala fudbalerom, tvrdi izvor, a prenosi “La Critica”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst