Slavna rokerka dugo je bolovala, a danas je nažalost izgubila bitku sa opakom bolešću.

Slađana Milošević (68) preminula je danas u Beogradu, a kako saznaje Informer, slavnoj rokerki otkazala je jetra. 

Miloševićeva je, podsetimo, hospitalizovana pre nekoliko meseci zbog lošeg zdravstvenog stanja, a pevačica je u oktobru mesecu prošle godine pričala o svojoj bolesti. 

Foto: Foto: ATA Images

 

– Bolest nosi naziv Sjogrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti – rekla je tada pevačica beogradskim medijima.

Slađana je na svoju ruku napustila bolnicu o čemu je isto govorila. 

– Nisam mogla da se izvučem iz zamke bolesti. Nije mi odgovaralo to što posle dve godine nije bilo nikakvog pomaka u lečenju i što sam se iznova vraćala u bolnicu.

TV

Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! (VIDEO) Rusija ogolila licemerje Zapada! Ni posle 25 godina ne smeju da progovore o NATO agresiji na Jugoslaviju! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst