Lazar Granić, novi dečko pevačice Milice Todorović, baš kao i njen bivši, glumac Petar Strugar, obožava konje i bavi se njima još od rane mladosti.

Kao bomba je, pre nekoliko dana, odjeknula vest da pevačica Milica Todorović ima novog dečka. Kako je Informer već pisao, u pitanju je novosadski maneken Lazar Granić.

I sama Milica je potvrdila da uživa u novoj romansi, a kako saznajemo od izvora bliskom manekenu, Lazar, baš kao i Miličin bivši dečko, glumac Petar Strugar, obožava konje i već dugi niz godina radi kao instruktor jahanja.

Foto: printscreen društvene mreže

 

Naime, prema rečima našeg izvora, maneken od malih nogu gaji ljubav prema konjima, a poslom instruktora jahanja počeo je da se bavi još u ranoj mladosti.

Iako se ranijih godina u medijima pojavljivao kao potencijalni učesnik „Zadruge“, izvor blizak pevačici nam je rekao da je Granić neko vreme živeo u Dubaiju, a da se zatim vratio u Srbiju.

Foto: printscreen društvene mreže

 

Milica i Lazar upoznali su se u decembru prošle godine i brzo kliknuli. Granić je rođen u Novom Sadu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a zatim je studirao na „DIF“-u, odnosno na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.


Dečko Milice Todorović hteo u

sledeća vest

Originalni tekst