Popularni reper pojavio se pre nekoliko dana na proslavi male matrure jedne beogradske škole i svršenim osmacima ulepšao veče.

Omiljeni izvođač mlađih generacija Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž došao je pre nekoliko dana na proslavu male mature OŠ „Dositej Obradović“ i klincima koji su slavili kraj osmogodišnjeg školovanja ulepšao veče. Malo je reći da su deca bila oduševljena, a Vojaž ih je pozdravio i prisetio se svog detinjstva.

Foto: ATA Images

 

– Želim da čestitam maturu svim klincima iz „Dositeja“. Čestitam, očekuje vaš još mnogo stvari. Sad kad sam ušao ovde, setio sam se svoje male mature. Mnogo ste slatki. Ajde da kidamo. Na kratko, brate, „La, la, la“. Puštaj – rekao je Vojaž, dok su oduševljeni tinejdžeri skočili na prve taktove popularne numere.

Iako su se u medijima pojavili napisi da je pevač ovo gostovanje naplatio čak 3.000 evra, kako Informer saznaje to nije tačno.

Foto: Privatna arhiva

 

– Vojaž za ovo nije tražio ni jedan jedini dinar. Otpevao je deci nekoliko pesama na molbu roditelja jednog učenika koji ga privatno poznaju. Klinci su bili oduševljeni i hvala mu na tome – rekao je izvor blizak organizatorima male mature za Informer. 

Foto: Insajder/Zoran Sinko

 

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo i mladog repera i zamolili ga za komentar, a on nam je ljubazo odgovorio:

– Mediji kao mediji vole da dodaju stvari koje nisu tačne. Avramović (Miloš Avramović – reditelj „Južnog vetra“) me je prijateljski pozvao da dođem, iznenadim njegovog sina i ostalu decu i da otpevam šest pesama. Nema govora ni o kakvih 3.000 evra, niti naplaćivanju matura, to nije u mom fazonu. Radim album, završavam pesme, ovo sam prijateljski uradio za čoveka koji je dosta učinio za mene, tako da je u pitanju samo prijateljska usluga i ništa više od toga – rekao je Vojaž za Informer.

sledeća vest

Originalni tekst