Pred večerašnji nastup, popularni sastav napravio je specijalnu verziju pesme „Svadba ili kavga“ u akustičnoj formi koja je objavljena pre dva dana na njihovom YouTube kanalu.

Foto: Promo

Chegi i braća bluz bend večeras nasupaju na “Pesmi za Evroviziju”

„Chegi i Braća bluz bend“ nastupiće večeras pod rednim brojem 16 na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ koje počinje u 21 čas, a ukoliko se budu plasirali u finale, nastupiće i u subotu 4. marta.

Kako sami kažu, imaju tremu, ali s obzirom na to da su uigran tim koji je i prošle godine okušao sreću na ovom takmičenju, njima će biti mnogo lakše da nastupe na već poznatoj sceni. Stefan Čeganjac, pevač i frontmen grupe, opisao je i atmosferu među učesnicima, te je sada jasno da li postoji rivalitet među ovogodišnjim takmičarima.

-Prošlogodišnji nastup nam je doneo mnogo divnih stvari, pa smo se ove godine potrudili da sve bude na višem nivou. Puno smo vežbali, radili na stajlingu i imamo pozitivnu tremu, što je dobar znak za nas. Atmosfera u bekstejdžu je sjajna, svi učesnici su u eforiji i mislim da će ceo festival biti fenomenalan- kazao je Stefan pred večerašnji nastup.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst