Prošla godina za Tamaru Milutinović protekla je u znaku ljubavi. Nakon što se udala, poslije nekoliko mjeseci na svijet je došla kćerkica Emili koja je upotpunila porodičnu idilu sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a par danas ima još jedan razlog za slavlje.

Naime, pjevačica je objavila da njen suprug danas proslavlja rođendan, povodom čega mu se uz zajedničku sliku obratila emotivnim riječima.

– Sretan rođendan moja posljednja i prva ljubavi. P.S. Žena– napisala je ona u opisu fotke uz pjesmu „Ja nemam drugi dom“, nakon čega su počele da se nižu čestitke.

Podsjećamo, Tamara je jednom prilikom ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

  •  Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam poslije pete poruke, a to je trajalo oko dva mjeseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako rijetko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno poslije 15 dana –  otkrila je za domaće medije.

(Express / Espreso)

Originalni tekst