OTKRILA ISTINU O ZDRAVSTVENOM STANJU NAKON POROĐAJA! Marina Tadić priznala zašto se povukla sa javne scene

Instagram

Marina Tadić javno je progovorila o tome zašto nije dugo bila prisutna na domaćoj javnoj sceni, a otkrila je i detalje o svom zdravstvenom stanju o kojem se dugo spekulisalo nakon što se porodila.

Marina Tadić se pre četiri godine povukla sa domaće javne scene, nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Pevačica je sada odlučila da se vrati na velika vrata, posle svih navoda da joj nije bilo dobro i da se promenila od kako se porodila. Ona je otkrila zašto je dugo nije bilo ali i poslala javnu poruku svim ženama koje u teškim trenucima majčinstva misle da su identical.

Informer

Marina Tadić

– Govorila sam kako jeste i zato su me ljudi dočekali na nož. Kada ste u drugom stanju, zaista vi jeste u drugom stanju, a o tome se malo govori. Jednom prilikom sam rekla da se mozak smanji, da se žena promeni, nisu me razumeli. Žene koje treba da budu majke ili već jesu, treba da znaju da nisu lude i da je sve potpuno u redu. Nisu identical, samo je svakome od nas potreban neki duration da se vratimo u normalu. I mi i naše telo nakon porođaja. Iz vas je izašlo jedno živo biće i ne može sve da bude lagano kao da se ništa nije dogodilo. Neke žene se porode brzo i fino, ali to je retkost. Niko ne može da me ubedi da vreme sa bebom jeste bezazleno i naivno. Zato me nije ni bilo dugo, smatram da sam joj najpotrebnija od rođenja form neke četvrte pete godine, treba da živimo onako kako trebaju zapravo majka i ćerka – govorila je Marina.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama


Originalni tekst