Koncert Vesne Zmijanac, koji je bio zakazan za petak 5. jul u Bačkoj Palanci, danas je otkazan.

Vesna Zmijanac iako ima 67 godina, ne staje. Pevačica često ima zakazane nastupe, ali ju je izgleda sada sve sustiglo. Naglo joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

Pevačica je imala zakazan koncert u Bačkoj Palanci, a sada je izdato saopštenje da je njen nastup otkazan.

Foto: ATAIMAGES

 

Ekipa Informera je stupila u kontakt sa pevačicom, koja je oktila detalje njenog zdravstvenog stanja.

– Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak. Sada je sve okej, mislim nije ništa okej, ali… Moram malo da mirujem, a inače ja jul i avgust ne radim, ovo mi je zapalo samo, ali to ne može tako. Moram da odmaram, ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem, nije mi dobro. Posle one operacije više nije isto – rekla je Vesna za Informer.

Podsetimo, Vesna je jednom prilikom gostovala u Amidži šouu, gde se dotakla i svog zdravstvenog stanja.

Foto: ATAIMAGES

 

– Jeste ok, popravila sam se! Urađena su dva bajpasa i jedan stent. Mogla sam da prođem i bez toga da sam bila malo bolja, malo hlebića i tako tih stvarčica, ali dobro – rekla je Vesna i dodala:

– Mislim da to nema toliko veze samo sa hranom. Način života, vidiš koje doba, a ti mene cimaš! Došla sam iz Čačka – rekla je pevačica Ognjenu kroz šalu.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

Tu obraz nije kao traktorska guma, tu obraza nema: Jovanov razotkrio brutalne laži Šolakovih medija! Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!

Društvo

Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, ministar odbrane Bratislav Gašić, prisustvovao je danas svečanosti povodom završetka školovanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane (VSBO) i oficira 67. klase Generalštabnog usavršavanja (GŠU) Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“ i tom prilikom je poručio da Srbija visoko ceni vredne i motivisane ljude koji ulažu u svoje znanje i obrazovanje da bi svojoj otadžbini služili bolje i marljivije, saopštilo je Ministarstvo odbrane

Užički gimnazijalci opet

Originalni tekst