Takmičenje “Zvezde Granda” u centru je skandala nakon što je kandidat Dušan Vukadinović optužio članicu žirija Snežanu Đurišić da mu je tražila novac da bi ostao u takmičenju.

Svi članovi žiri, kao i Saša Popović demantovali su njegove tvrdnje, a sada se tim povodom oglasio i folker Aca Lukas, koji je svojevremeno bio dio šou programa.

Naime, Lukas je na svom Instagramu podijelio objavu sa sljedećim tekstom:

“Apsolutno tačno. Ovo je pravi razlog zašto je Aleksandar Vuksanović izašao iz žirija “Zvezde Granda”. Prije nekoliko godina utvrdio je da se djeci traži novac i napustio je žiri i posvađao se oko toga sa Popovićem”, piše na storiju, dok je Lukas na to kratko napisao “Saglasan”.

Ubrzo je uslijedio Popovićev odgovor.

“Aca Lukas je iz “Zvezda Granda” otišao u dogovoru sa svojim tadašnjim menadžerom, isključivo zbog svojih ličnih interesa. Laž je da je ikada otišao zbog problema u našoj emisiji, laž je da se ikada posvađao sa mnom, laž je da su “Zvezde Granda” takmičenje u kome je bilo ko uzeo novac od takmičara. Sve ovo on odlično zna, samo, opet iz svojih ličnih interesa govori neistinu”, poručio je kreativni direktor “Grana”.

(Express/Blic)

Originalni tekst