Sloba Radanović je u jednoj emisiji izneo detalje iz privatnog života. Pevač je pričao o detinjstvu, ali i poslednjim trenucima koje je proveo sa ocem.

Popularni pevač Sloba Radanović izneo je neke detalje iz svog života i otkrio kako se osećao u tim trenucima. On je, između ostalog, ispričao i da je predosetio očevu smrt i da se u momentu, kada mu je otac preminuo, trgnuo iz sna.

– Posle nastupa sam otišao kod oca u bolnicu i video ga tada poslednji put, znao sam da će biti poslednji put, hteo sam da ostanem, ali mi nisu doktori dali. On je preminuo u pola četiri ujutro, ja sam se baš u tom momentu probudio. Imao sam predosećaj da se nešto desilo, pred zoru sam zaspao, tad me probudio drug na vratima i rekao da je otac preminuo – rekao je Sloba u emisiji „Razotkrivanje“ i ispričao kako je saznao za očevu opaku bolest:

 Bili smo spremni za to. Sve se desilo za dva meseca. Od zdravog čoveka za kojeg smo mislili da će doživeti duboku starost, nestao je za mesec i po dana. Taj trenutak kad sam saznao za bolest, sećam se vozio sam ga na pregled, sedeo je do mene kad me doktor nazvao i rekao da je u pitanju ono najgore. Metastaze su već bile svuda, imao je rak pluća, ali ga nije to ubilo, metastaziralo je na celo telo, imao je 30 metastaza samo na mozgu. Čovek se samo ugasio, nisam mogao da mu kažem šta je, on je mislio da je šlog. Konsultovao sam stručnjake, ali rekli su mi da nema spasa, samo da mu se olakša bol do kraja, zaista nije jauknuo do zadnjeg dana. Najteže mi je padalo kad dođem u posetu, a on me ne prepozna – sa knedlom u grlu kaže Radanović.

Foto: printscreen instagram

 

Sloba se seća svog oca kao jedne značajne figure u svom životu. Divio mu se i poštovao ga, ali je takođe nasledio i dosta njegovih osobina. 

Radanović objašnjava da je njegov otac bio čovek blage naravi i „čista duša“.

Moj otac je bio najbolji čovek kojeg sam poznavao. Jedna čista duša, koja u životu nije uradila ništa što bi naškodilo drugom. Tako je učio i mene da sve radim pošteno, da se izborim za sebe. On je bio čovek flegma, skupljao je sve u sebi, držao u sebi to sam povukao na njega. Držim neke stvari, sam sebe pojedem iznutra. Bolje bi bilo da kažem u tom trenutku kada mi zasmeta, da to izbacim, međutim ćutim dugo, to nosim u sebi i sebi škodim, a takav je i on bio, gledao je da ne povredi druge – tvrdi Sloba, dok za majku Draginju kaže da je malo drugačija:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ona je žustrija i nekada mi je žao što nemam to na nju, da nema oštrinu prema ljudima. Mama je uvek bila strožija, tata me nije tukao kad sam bio mali, ali zato mama jeste, pravi autoritet, ni danas mami ne odgovaram. Dovoljno je bilo samo da me pogleda, nisam bio nešto nestašan iskreno, ali dobijao sam po dupetu od nje, zapamtio sam, ali sam bio dobro dete. Mi nismo bili imućna porodica, već radnička, ali su se roditelji trudili da ne oskudevamo ni u čemu. Moja majka je odgajila i očevu decu iz prvog braka, nikad ih nije odvajala od mene. Bili smo jedna velika porodica, možda nije bilo luksuza, ali nismo bili gladni ni žedni, imali smo osnovno, išli smo na ekskurzije, trenirali smo i kad nisu imali mi deca to nismo osetili. Učinili su pravu stvar i izveli nas na pravi put, da sam mogao da biram opet bih izabrao svoje roditelje – ističe on u istoimenoj emisiji.

Podsetimo, Radanović živi sa svojom suprugom Jelenom i toje dece u Beogradu, a nedavno je kupio i luks nekretninu.

 


Adam Adaktar uzvratio udarac Slobi Radanoviću:

sledeća vest

Originalni tekst