Zorica Brunclik angažovala je najbolji tim advokata da bi povratila dedovinu i očevinu koja je njenoj porodici oduzeta prije mnogo godina.

Pjevačica koja je godinama na estradi sama je stekla sve što danas ima, a skućila je i djecu, kao i njihove porodice. Jedino je ona bila ta koja nije dobila ono što joj zakonom pripada, a pripadalo je njenim starima, a mjeri se u milionima.

Naime, velika imovina i zemlja koju je sticao njen deda, a onda i otac, oduzeta je, a ona bi bila bogata da je sve to njoj vraćeno.

Iako je od perioda kada je saznala šta je sve bila imovina njenih predaka i šta može da bude njeno prošlo više od 30 godina, ona je sada riješila da se pozabavi svime onim što joj je nepravedno oduzeto i otuđeno.

– Parirala bih porodici Dunđerski kada bih vratila sve što je moj otac imao, a više od pola Vojvodine pripadalo je porodici Dunđerski. Pola Crvenog krsta je bilo od mog dede, zemlja na Topčideru. Ja sve to znam iz nekih priča – počela je Zorica dosad neispričanu priču o očevoj imovini, odnosno dedinoj, koja je otišla na doboš u vrijeme kada su svi ostajali bez onoga što su imali, te otkrila kako joj se prije nekoliko godina javio jedan advokat koji ju je, u stvari, i podstakao da se bori za ono što joj pripada:

– Prije nekoliko godina javio mi se jedan gospodin, došao je do mog broja. Rekao mi je: „Ja sam bio advokat vaše bake i dede, ja sam vodio njihove finansije.“ Imao je 80 i kusur godina, a želio je da uzme slučaj da rješava, znao je da će doći denacionalizacija, on je imao sve papire onoga što su moji baba i deda posjedovali, a ja sam jedini živi nasljednik, onda bi to trebalo meni da se vrati. Ja sam iz pijeteta zapisala njegov broj, ali nisam željela tada ništa da pokrećem. Međutim, već odavno drugačije razmišljam. Mislim da on više nije živ, ali ja bih ga danas angažovala da nam sve to vrati.

Zorica je otkrila da je bila šokirana kada joj je taj advokat saopštio da njena porodica Brunclik ima grobnicu na Novom groblju, te je ona tamo išla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom i uvjerila se da je to istina.

– Taj čovjek nam je čak rekao da imamo čak i grobnicu sa šest mjesta na Novom groblju, u parceli šest. To je bilo presudno da mu se više ne javim. Poslije smo Miroljub i ja bili na jednoj sahrani i došli smo ranije. I preko puta kapele je bila parcela šest. Ja sam rekla Miroljubu da prošetamo, da vidimo šta je, kad velikim slovima piše Brunclik, ostali smo nijemi. Onda se Miroljub našalio, ako se nismo zauzeli za neke druge nekretnine, nemoj za ovu prvo da se uhvatimo, misleći na grobnicu – ispričala je Zorica.

KĆERKA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA RASPAMETILA FANOVE: Grudi pokrila sa dva lista marihuane

(Express/Svet)

The post Otac Zorice Brunclik bio je jedan od najbogatijih Beograđana: Pjevačica se bori za njegovu imovinu appeared first on Express.

Original Article