Bojan ne krije da je u početku bio besan na oca jer je izvršio samoubistvo, ali kasnije mu je oprostio.

Pevač Bojan Marović je u svojoj emotivnoj ispovesti progovorio o najvećoj traumi u životu. Kako je Marović otkrio, njegov otac je izvršio samoubistvo kada je on imao samo 16 godina. 

Taj tragičan događaj je ostavio velike posledice na njega, jer je bio još uvek mlad kada je njegov otac digao ruku na sebe. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako matori kad budemo pričali o svemu. Mene su moji roditelji dobili jako mladi, tako da kad sam ostao bez oca nisam izgubio samo tatu, već i prijatelja – započeo je Bojan sa suzama u očima te pojasnio šta se zapravo dogodilo kobnog dana:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Moj otac se ubio. To je bio trenutak, to nije bilo planirano. Ali, ja znam da on to nije hteo, to je prosto bio trenutak slabosti. Svi ih imamo, kad ti je muka od svega. Kad sam ga sahranjivao i spuštao u zemlju tada je otišlo pola mene. Nikad se nisam oporavio od toga. Laž je da vreme leči rane. Ne leči, samo to stavi negde tamo. Mnogo puta sam dolazio na njegov grob i pričao šta me muči. U početku se jesam pitao zašto i kako je došlo do toga da sebi oduzme život, ali kako godine idu shvatiš to je tako moralo biti. Neko bi krivio Boga, ali nema veze on sa tim, to je samo tvoja odluka. Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe, nikada. Zato je i bio grom iz vedra neba kada se to dogodilo, a zamisli samo kako boli nakon toga. Bio sam malo ljut neko vreme, jer sam smatrao da je trebalo da bude uz mene, ali sam mu oprostio sve – rekao je Bojan.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Za majku je imao samo reči hvale i zahvalan je na tome što ona danas ne morada radi dva posla.

– Nije meni bio cilj da budem ni bogat, a ni slavan, meni je bio cilj da moja majka ne mora da radi dva posla. Nikada više u životu. A moja majka je radila nekada i tri, da bismo mi danas bili takvi kakvi jesmo. Možda nismo idealni, a ja smatram da smo čestiti ljudi na kraju – rekao je Bojan, između ostalog, u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“

Novi estradni rat na pomolu! Mlada pevačica potkačila Daru Bubamaru:

sledeća vest

Originalni tekst