Deniz Dejm kontroverzna učesnica rijalitija „Zadruga“ potvrdila je za Informer da je u blagoslovenom stanju.

Kontroverzna starleta i bivša zadrugarka Deniz Dejm obelodanila je da očekuje bebu.

Ona se oglasila putem društvene mreže Instagram i otkrila da je trudna. Prvo je podelila sliku pozitivnog testa za trudnoću, a zatim i svoje laboratorijske nalaze.

Foto: Printscreen/Instagram/denisedameoficiel

 

– Šesta nedelja trudnoće – poručila je ona.

Foto: Printscreen

 

Deniz je u razgovoru za Informer potvrdila da je vest o njenoj trudnoći tačna ali i priznala da je i sama veoma zatečena ovakvim razvojem situacije.

– Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim. Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu – rekla je Deniz.

Foto: Zoran Sinko

 

Na pitanje da li je u vezi sa ocem deteta i da li on zna za trudnoću, odgovorila je: 

–  Ne zna, tek će saznati, on već ima porodicu. Još nije vreme da mi čestitate tek me očekuje odluka šta ću da radim povodom trudnoće –  kratko je rekla starleta.

Aneli napustila

sledeća vest

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je! (VIDEO) Marija nije sama! Hiljade ljudi želi da joj pomogne

Originalni tekst