Darko Lazić bio je gost Informerovog podkasta u kojem je priznao da je konzumirao narkotike, a iz pakla droge izvukao ga je upravo otac Milan. Folker je opisao svoj životni put otkrivši da je veoma rano počeo mnogo da zarađuje zbog čega je upao u probleme.

Nekada pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a danas folk zvezda čija biografija više podseća na život rok zvezde nego na izvođača narodne muzike, do detalja opisuje period kada se kao mlad momak proslavio zbog svog glasa i pesme, pa pominje iskušenja kojima nije odoleo.

Foto: Pedja Milosavljević

 

– Nakon pobede u  takmičenju „Zvezde Granda“, sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao „prijatelje“ i svi su me „voleli“. Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci – kaže Darko i dodaje da je njegova majka to najteže podnosila.

– Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke… Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi.

Iako je, kako kaže, prestao da konzumira narkotike i više ne vodi buran momački život, u javnosti važi za bahatog vozača, zbog čega je u stalnom sukobu sa zakonom.

Foto: Pedja Milosavljević

 

– Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje – objašnjava folk zvezda.

 

Katarina: Volim da me zovu „Darkova žena“


S Lazićem je u podkastu gostovala i njegova supruga Katarina, koja je naglasila da joj ne smeta što je u medijima potpisuju kao ženu Darka Lazića.

– Ne smeta mi epitet „Darkova žena“. Zašto bi mi smetalo kada ja to jesam?! Da nije njega, ni mene ne bi bilo u medijima – kaže Katarina i dodaje da i sama ima zanimanje, ali da ono nije tako atraktivno kao Darkovo.

Foto: Pedja Milosavljević

 

– Ljudi misle da sam instruktor fitnesa jer volim da treniram, a zapravo sam grafički dizajner. Mada mogla bih sebe da nazovem i Darkovim asistentom – poentirala je ponosna supruga.

Ceo podkast u kojem je gost Darko Lazić, pogledate ispod:


sledeća vest

Originalni tekst