Radomir Taki Marinković u ranim jutarnjim satima opljačkan je od strane nepoznatih počinioca.

Naime, Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom vidio je da mu je automobil uništen, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da istražuje video je da mu fali dosta toga.

Mediji su stupili u kontakt sa Majinim ocem kako bi provjerili ova saznanja, te je Taki sve potvrdio i potom otkrio šta mu je sve ukradeno:

  • Ne zovite me, u haosu sam, ne mogu da pričam, poručio je Taki vidno bijesan, a potom nakon nekog vremena se oglasio i ispričao sve:
  • Izvinjavam se, ali u haosu sam, opljačkan sam, ne mogu da vjerujem na šta su ljudi spremni. Prozor mi je uništen, iz kola mi je sve odnešeno, od gaća do novca, a nema mi ni telefona kog sam čuvao u kaseti. Niko od komšija nije čuo ništa, sad moram da idem u policiju, da prijavim slučaj, da se otkriju ovi idioti koji misle da su krimosi, obični krimosi na baterije, rekao je Taki pa dodao:
  • Ovo nije opomena, ovo neko pokušava da me izludi, u tom telefonu ja imam dosta prepiski, dosta dokaza, zato ga i čuvam u kolima, da uvijek znam gdje mi je. Nema mi ni stvari, garderobe.

    (Express/Republika)

Originalni tekst