AMERIČKI ministar odbrane Lojd Ostin razgovarao je sa ministrom odbrane Ukrajine Rustemom Umerovim o vazdušno-raketnim napadima Ruske Federacije, kao i o najnovijem napadu velikih razmera ruskih snaga na Ukrajinu.

ОСТИН НА ВЕЗИ СА УМЕРОВИМ: Министри одбране Украјине и САД разговарали о нападима Русије

Foto: Profimedia

Istovremeno, Lojd Ostin je potvrdio da će SAD i međunarodna koalicija „ostati nepokolebljivi” u podršci narodu Ukrajine, prenosi Ukrinform.

Kako navodi ukrajinska državna agnecija, Rusija je u petak izvršila masovni napad na Ukrajinu jurišnim dronovima i projektilima raznih tipova. 

U napadima je poginula najmanje 31 osoba, a više od 150 je ranjeno.

 

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE  – Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst