Seka je istakla da joj je kroz odrastanje mnogo falila očeva figura, ali da mu je oprostila što nije bio tu za nju kada joj je bio najpotrebniji.

Pevačica Seka Aleksić u nekoliko navrata tokom karijere isticala je da je imala veoma teško detinjstvo, a pored siromaštva i bede u kojoj je živela, mnogo joj je falio i otac.

Foto: Estock

 

Seka je priznala kako ih je njen otac ostavio, kao i da je mnogo ružnih sećanja vezuje za period odrastanja. Ona je govorila da je bio alkoholičar, da je maltretirao njihovu majku, ali da mu je sve oprostila.

Njen otac se preminuo na današnji dan, a ona se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Na današnji dan mi je preminuo tata. Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio, nekoliko godina pred kraj njegove smrti sam mu sve oprostila. Ostala je praznina zauvek u mojoj duši, zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vredim, i da sam za nešto kriva… Sada da mogu vratiti vreme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata, u mojim si molitvama zauvek! – napisala je Seka.


Najtužnija slika Badnje večeri, mali Željko praznike provodi bez mame i tate...

sledeća vest

Originalni tekst