Osman Karić, otac bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića, nije učesnik “Zadruge”, a važi za roditelja koji vodi rijaliti ratove i van zidina Bele kuće. Njegov postupak je sve zgrozio, jer niko nije očekivao takav potez od nekog ko živi u vili na Zvezdari.

Imali smo prilike da vidimo da se posvađao sa roditeljima mnogih zadrugara, ali i samim takmičarima nakon izlaska njegovog sina Stefana Karića.

Foto: printscreen

 

Inače, ono što je zgrozilo mnoge je video koji kruži društvenim mrežama na kome se vidi kako Osman Karić, hranu iz tanjira posluženih na slavlju, sipa u kesu i ispod stola stavlja u torbu, kako bi poneo kući.

Hejteri smatraju da Karići “nemaju ‘leba da jedu”, mi smo sigurni da je ovo još jedna od šala Osmana, a drugi tvrde da mu je domaćin rekao da spakuje pečenje da se “ne baci”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst