Francuski vozač Fomule 1, Pjer Gasli produžio je ugovor sa Alpinom, saopštila je ta ekipa.

ОСЕЋАМ СЕ КАО КОД КУЋЕ: Гасли продужио уговор са Алпином

Foto: Profimedia

Pjer Gasli je stigao u Alpin na početku prošle sezone, osvojio je treće mesto na trci za Veliku nagradu Belgije u sprintu i treće mesto na Velikoj nagradi Holandije.

– Osećam se kao kod kuće u ovom timu. Uživam u tome što sam deo i Formule 1 i ovog projekta u Alpinu. Ovde sam duže od 18 mesci i uvek je bio plan da gradimo dugoročan projekat. I dok je na stazi ova sezona do sada bila izazovna, imam puno poverenje u projekat i ne idem nigde – rekao je Gasli, kako piše „Skaj“.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

Alpin tim nije objavio ko će pored Gaslija voziti za tim sledeće sezone, pošto je najavljen prekid saradnje sa Estebanom Okonom. Posle 10 trka Gasli se nalazi na 15. mestu sa pet bodova.

Alpin tim je sedmi sa osam bodova u konkurenciji konstruktora. Šampionat Formule 1 nastavlja se ovog vikenda trkom u Austriji.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst