POTPREDSEDNIK Glavnog odbora SNS dr Vladimir Orlić kritikovao je danas lidera Stranke slobode i pravde, rekavši da on traži sankcije za Srbiju jer ga narod neće.

ОРЛИЋ ОШТРО О ЂИЛАСУ:  Сад тражи санкције јер га народ неће, препознали лопужу

Foto: Printskrin

– Tajkun Đilas ceni šta je sramno: Što ne ode u EP da psuje mater, pokaže šta mu nije sramno? To radi u srpskoj skupštini. On ceni ko je lopov: što nije u EU nagrabio 619 miliona „prihoda“ tokom funkcije? To je uradio Srbiji. Sad traži sankcije jer ga narod neće. Prepoznali lopužu, napisao je Orlić na društvenoj mreži Iks.

Tajkun Đilas ceni šta je sramno: što ne ode u EP da psuje mater, pokaže šta mu nije sramno? To radi u srpskoj skupštini. On ceni ko je lopov: što nije u EU nagrabio 619 miliona „prihoda“ tokom funkcije? To je uradio Srbiji. Sad traži sankcije jer ga narod neće. Prepoznali lopužu. pic.twitter.com/jwpskJGqkN — Dr Vladimir Orlić (@Vladimir_Orlic) February 8, 2024

– Hije sramna i nije rezolucija o Srbiji nego o krađi izbora u Srbiji i o potrebi da se lopovi sankcionišu. Sudeći po izjavama Aleksandra Vučića, Ane Brnabić i ekipe izgleda da su se prepoznali i da je počela frka, napisao je Đilas prethodno na toj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: ZAVRŠILI STE: Orlić jednom rečenicom odgovorio poslanicima opozicije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst