ORGANIZATORI prijateljske fudbalske utakmice u Hong Kongu, između ekipe domaće lige i Intera iz Majamija, saopštili su danas da će navijačima ponuditi povraćaj 50 odsto od cene ulaznice, posle višednevnih ljutih reakcija gledalaca i Vlade zbog toga što Lionel Mesi nije igrao.

ОРГАНИЗАТОРИ У ХОНГ КОНГУ ОДРЕАГОВАЛИ ПОСЛЕ БУРЕ ЗБОГ АРГЕНТИНЦА: Изостанак Месија враћа паре навијачима

Foto AP

Navijači u Hong Kongu zamerili su to što je Mesi ostao na klupi svih 90 minuta u utakmici protiv lokalnog tima uz objašnjenje da je imao povredu prepone, dok je tri dana kasnije odigrao 30 minuta prijateljske utakmice u Tokiju.

U protekla dva dana mnogi navijači iz Kine su na društvenim mrežama izrazili razočaranje jer Mesi nije igrao, a kineski državni list Global Tajms objavio je uvodnik u kojem je ocenjeno da je kontroverza oko fudbalske zvezde „daleko prevazišla sferu sporta“.

– Nećemo pobeći od naše odgovornosti kao organizatora i zato će Tatler Azija svima koji su kupili karte preko zvaničnih kanala ponuditi povraćaj od 50 odsto – navodi se u saopštenju organizatora.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst