Budući da je u petoj deceniji odlučila da postane majka i da joj je to ko od šale pošlo za rukom, kao i zato što oduvek divno izgleda, vodi računa kako o svom mentalnom a najpre fizičkom zdravlju kroz adekvatnu ishranu i treninge, svi su se začudili kada su čuli da je zdravlje Danijele Vranješ narušeno.  

printscreen instagram/vranjesd

Danijela Vranješ

Da ima problema sa srcem dramska umetnica spomenula je usput u jednom svom postu na “Instagramu” ispod fotografije na kojoj pozira sa ćerkicom Emom. Slika je nastala na prvom letovanju ponosne mame i njene mezimice, a evo šta je glumica napisala i zabrinula svoje pratioce: 

– Ova fotka je sve. I ne ,nije tužna. Nastala je prvog dana prvog letovanja u Grčkoj na 40+. I govori mnogo toga. Razumeju oni koji su prvi put sami sa svojom decom išli negde znajući da su im jedini oslonac, jedini izvor prihoda, jedini bodigard…Ove godine je već bilo drugačije, ali ovu obožavam jer će zauvek podsećati na hrabrost. Oprostite na sentimentalnosti, hoće to kad čekaš red kod kardiologa.

Ovim potezom Danijela je ostavila sve u čudu i sa jednim jednim pitanjem, da li je reč o nekakvoj rutinskoj kontroli kod kardiologa ili je pak stanje ozbiljnije. Budući da je naznačila da je dodatno emotivna zbog toga što se nalazi na klinici reklo bi se da je zdravlje Danije Vranješ narušeno,a o kom stepenu bolesti je tačno reč veruje se da će glumica sama već vremenom javnost obavestiti.

BONUS VIDEO: 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst