Severina je sa menadžerom Tomislavom Petrovićem radila od početka 2000-ih, a raskinuli su 2019. da bi se godinu dana kasnije pomirili.

foto: Instagram / Severina
foto: Instagram / Severina

Splitska pevačica Severina i njen menadžer Tomislav Petrović sarađivali su 19 godina, a onda je iznenada došlo do prekida njihove saradnje.

Ipak, 2020. godine oni su izgladili odnose, a sada je Severina podelila prelepi video sa Maldiva na kojem se može videti kako ona i njen naslednik proslavljaju njegov rođendan, a društvo im pravi mnogima nepoznat muškarac. 

Ipak, oni koji prate Severininu karijeru znaju da je u pitanju njen dugogodišnji menadžer Tomislav Petrović.

Naime, oni su 2019. godine raskinuli dugogodišnju muzičku saradnju, a razlog za njihov raskid saradnje do danas nije potvrđen, ali se često pominjalo ime Severininog bivšeg supruga Igora Kojića.

On je navodno “rasterao” neke od Severininih bliskih saradnika, od stilista do šminkera. Međutim, ove tvrdnje nikada nisu zvanično potvrđene.

Na sreću, dvojac je obnovio saradnju već u junu 2020.

– Poznato je da nikada nisam javno govorio o detaljima poslovnog odnosa sa Severinom, ali kao što znaju sve naše kolege i prijatelji, nas dvoje smo uvek nekako bili priča za sebe. Zbog toga se još više radujem budućim zajedničkim projektima – rekao je nedavno Petrović za Jutarnji list.

Inače, Petrović i Severinin sin Aleksandar rođeni su na isti datum. Oni su ove godine otputovali zajedno na Maldive, a Seve je na Instagram profilu objavila snimak na kom se vide Tomislav i Aleksandar kako sede za velikim stolom, a pred njima su torte sa rođendanskim svećicama i vatrometom.

Severina Vučković proslavila rođendane dva najvažnija muškarca na Maldivima
Severina Vučković proslavila rođendane dva najvažnija muškarca na Maldivimafoto: Instagram / Severina

Severina ima je zapevala rođendansku pesmu, a u emotivnoj objavi koja je pratila ovaj video pisalo je:

– Sretni rođendani mojim najdražim muškarcima. 

Originalni tekst