Milica Bursać prokomentarisala je otkaz koji je na RTS-u dobila u devetom mesecu trudnoće, što je bila odluka tadašnjeg prvog čoveka Javnog servisa, Aleksandra Tijanića.

Ona je na pitanje da li je ikada saznala iz kog razloga je Tijanić doneo odluku da njena emisija prestane da se emituje, što joj je saopšteno putem SMS poruke, kratko rekla za Mondo:

– Što se Tijanića tiče, sve sam mu oprostila.

Podsetimo, voditeljka emisije „U zdravom telu“, Milica Bursać, u devetom mesecu trudnoće dobila je otkaz na Javnom servisu, i to preko poruke na mobilnom telefonu.

Foto: ATAIMAGES

 

O tome, ona je ranije detaljnije govorila.

Jedan od saradnika Aleksandra Tijanića mi je poslao SMS u kojem me je obavestio da se moja emisija više neće emitovati. Bila sam u devetom mesecu trudnoće, pred sam porođaj. Dodatno me je povredilo to što se Tijanić nije udostojio da se vidi sa mnom i da mi to kaže… Bar sam toliko zaslužila nakon petnaest godina na Javnom servisu. Pa, ja sam 5. oktobra svojim rukama branila RTS – govorila je Milica, koja je 16. oktobra 2010. rodila sina Andriju.

Bursaćeva je tada istakla da žali što nije imala prilike da razgovara s generalnim direktorom.

Da mi je bar dao priliku da se vidimo, da mu onako sa stomakom do zuba kažem da nije momenat za to… Mi smo na svakih šest meseci produžavali ugovor i ništa nije ukazivalo na to da ćemo prekinuti saradnju. Ja sam čak imala unapred snimljene emisije. Nisam napravila nikakvu grešku! S pravne strane Tijanić je čist, jer ja nisam bila zaposlena na RTS, nego sam emisije radila u svojoj privatnoj produkciji, ali sa ljudske strane, mogao je da sačeka bar da se porodim! – naglasila je voditeljka tada.


Originalni tekst